Hoofdgerechten

 

Bistec con arroz.
Specialiteit van onze chef; merlan steak met gesmoorde rijst en diverse groentes.
28,50

Churrasco de res con arroz negro y plátano maduro.
Entrecôte op Caribische wijze bereid met zwarte rijst en bakbanaan.



27,00

Pollo guisado con arroz blanco y habichuela.
Gebakken kip met witte rijst, bruine bonen en diverse groentes.


23,00

Lomo fino con papas.
Super malse lendebiefstuk met homemade frietjes en diverse groentes.


25,50

Lobina con arroz negro en un salsa tártara.
Zeebaars met zwarte rijst en Tartaarsaus.


22,50

Pastélon de plátano maduro en una salsa de coco.
Quiche van bakbanaan met een romige kokossaus.


22,00

Carne de res guisada, arroz blanco y habichuela.
Malse rundvleesstoof met witte rijst en bonen.


24,00

Rellenos de repollo en una crema de Auyama.
Gevulde spitskool met diverse groentes met een romige pompoencrème.


21,00

Pollo guisado con papas y diversos vegetales.
Gebakken kip met huisgemaakte frites en diverse groentes.


22,00